Obiad:
Krem z borowików lub dowolna zupa krem
Kotlet de volaille w panierce panko
Pieczone udko z kaczki na kapuście modrej
Filet drobiowy z suszonymi pomidorami zapieczony pod mozzarellą w pesto bazyliowym
Kotlet szlachecki
Łosoś ze szpinakiem
Warzywa gotowane
Bukiet surówek
Ziemniaki z wody
Szyszka ziemniaczana
Kawa herbata
Woda, soki i napoje gazowane
Filetowane owoce
Ciasto 2p/ osobę
Zakąski:
Miruna w cieście z ananasem
Rolada szpinakowa z łososiem
Pstrąg w occie
Deski wędlin, marynat i serów
Szynka po rusku
Śledzik w dwóch smakach
Sałatka Cezar z grzankami
Sałatka jarska z brokułami i sosem koperkowym
Tortilla faszerowana kurczakiem
Pieczywo, masełko
Kolacja:
Kolacja I
Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
Kluseczki śląskie
Kolacja II
Płonąca szynka pieczona serwowana z sosem musztardowo – miodowym
Kolacja III
Żurek z białą kiełbasą
Marzy Ci się wesele w zimowym klimacie? Nie mogłeś trafić lepiej! Sala weselna „Biała Perła” organizuje wesela przez cały rok!
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z dostępnymi terminami i umówienia się na spotkanie w celu poznania szczegółów rezerwacji.
Tel.: 500 039 893
Email: biuro@biala-perla.com.pl