Wesele – pakiet diamentowy



Tradycyjne powitanie chlebem i solą

 

Zupa serwowana w bulionówkach

Rosół z domowym makaronem lub dowolna zupa krem (z leśnych grzybów, szparagowa, z białych warzyw, inna)

 

Dania główne serwowane na półmiskach

Kotlet de volaille z masłem w panko

Staropolski zraz wołowy z wędzonką

Pieczone udko z kaczki podane na kapuście modrej

Grillowana pierś z kurczaka faszerowana serem pleśniowym owinięta szynką parmeńską

Łosoś na pierzynce szpinakowej

 

Dodatki:

Bukiet surówek (buraczki, marchew-por, wykwintna)

Warzywa gotowane na parze

Ziemniaki z wody z koperkiem

Szyszka ziemniaczana

 

Napoje serwowane w dzbankach i karafkach:

Woda, sok pomarańczowy, sok jabłkowy bez ograniczeń

Napoje gazowane (coca-cola, sprite) bez ograniczeń

Bufet kawowy (tj kawa sypana i rozpuszczalna, mix herbat, mleko, cukier, cytryna) bez ograniczeń

Bufet ciast 2 porcje/ osobę wybór 5 rodzajów (sernik, jabłecznik, kremowe, z galaretką, babeczki) oraz filetowane owoce 80 gram/ osobę

Zakąski (serwowane na półmiskach):

Pstrąg w occie

Roladka szpinakowa z łososiem wędzonym

Miruna w cieście z ananasem

Croissanty kremowym serkiem z szynką parmeńską i rukolą

Burgerki z kurczakiem w panko i szpinakiem

Szynka po rusku w galarecie

Sałatka Cezar z grzankami

Sałatka z brokułami, jajkiem i sosem koperkowym

Tortilla faszerowana kurczakiem

Pieczywo i masełko

Kolacja:

Kolacja I

Polędwiczka wieprzowa ze śliwką otulona boczkiem w aksamitnym sosie śliwkowym

Kotlet po szlachecku z pastą czosnkową, szynką i serem

Frytki

 

Kolacja II

Szynka pieczona podana z sosem musztardowo – miodowym (atrakcyjny serwis)

 

Kolacja III

Strogonow wołowy z bagietką





Marzy Ci się wesele w zimowym klimacie? Nie mogłeś trafić lepiej! Sala weselna „Biała Perła” organizuje wesela przez cały rok!

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z dostępnymi terminami i umówienia się na spotkanie w celu poznania szczegółów rezerwacji.

Tel.: 500 039 893

Email: biuro@biala-perla.com.pl