Wesele – pakiet szmaragdowy



Tradycyjne powitanie chlebem i solą

 

Zupa serwowana w bulionówkach

Rosół z domowym makaronem

 

Dania główne serwowane na półmiskach

Kotlet de volaille z masłem w panko

Staropolski zraz wołowy z wędzonką

Kotlet tradycyjny drobiowy lub wieprzowy

Pierś z kurczaka faszerowana kurkami w sosie śmietanowym

Dorsz na karmelizowanych warzywach

 

Dodatki:

Bukiet surówek (buraczki, marchew-por, wykwintna)

Ziemniaki z wody z koperkiem

Szyszka ziemniaczana

 

Napoje serwowane w dzbankach i karafkach:

Woda, sok pomarańczowy, sok jabłkowy bez ograniczeń

Napoje gazowane (coca-cola, sprite) bez ograniczeń

Bufet kawowy (tj kawa sypana i rozpuszczalna, mix herbat, mleko, cukier, cytryna) bez ograniczeń

Bufet ciast 2 porcje/ osobę wybór 5 rodzajów (sernik, jabłecznik, kremowe, z galaretką, babeczki)

Zakąski serwowane na półmiskach:

Burgerki z szarpaną wieprzowiną, salsą paprykową, bekonem i ogórkiem

Szynka ze szparagami, jajkiem i papryką w galarecie

Przekąska z łososia wędzonego na pumperniklu z kaparem

Miruna w cieście z ananasem

Polędwiczka faszerowana podana na zimno z sosem czosnkowym

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Sałatka Capresse – pomidory i mozzarella z Balsamico

Tortilla faszerowana kurczakiem

Sałatka z orzechami, serem pleśniowym, gruszkami i dressingiem

Pieczywo i masełko

Kolacja:

Kolacja I (serwowana na półmiskach)

Pieczone udko z kaczki podane na kapuście modrej i kluseczkami śląskimi

Roladka drobiowa ze szpinakiem

 

Kolacja II

Szynka pieczona podana z sosem musztardowo – miodowym (atrakcyjny serwis)

 

Kolacja III

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem





Marzy Ci się wesele w zimowym klimacie? Nie mogłeś trafić lepiej! Sala weselna „Biała Perła” organizuje wesela przez cały rok!

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z dostępnymi terminami i umówienia się na spotkanie w celu poznania szczegółów rezerwacji.

Tel.: 500 039 893

Email: biuro@biala-perla.com.pl