Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Zupa serwowana w bulionówkach
Rosół z domowym makaronem
Dania główne serwowane na półmiskach
Kotlet de volaille z masłem w panko
Staropolski zraz wołowy z wędzonką
Kotlet tradycyjny drobiowy lub wieprzowy
Pierś z kurczaka faszerowana kurkami w sosie śmietanowym
Dorsz na karmelizowanych warzywach
Dodatki:
Bukiet surówek (buraczki, marchew-por, wykwintna)
Ziemniaki z wody z koperkiem
Szyszka ziemniaczana
Napoje serwowane w dzbankach i karafkach:
Woda, sok pomarańczowy, sok jabłkowy bez ograniczeń
Napoje gazowane (coca-cola, sprite) bez ograniczeń
Bufet kawowy (tj kawa sypana i rozpuszczalna, mix herbat, mleko, cukier, cytryna) bez ograniczeń
Bufet ciast 2 porcje/ osobę wybór 5 rodzajów (sernik, jabłecznik, kremowe, z galaretką, babeczki)
Zakąski serwowane na półmiskach:
Burgerki z szarpaną wieprzowiną, salsą paprykową, bekonem i ogórkiem
Szynka ze szparagami, jajkiem i papryką w galarecie
Przekąska z łososia wędzonego na pumperniklu z kaparem
Miruna w cieście z ananasem
Polędwiczka faszerowana podana na zimno z sosem czosnkowym
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka Capresse – pomidory i mozzarella z Balsamico
Tortilla faszerowana kurczakiem
Sałatka z orzechami, serem pleśniowym, gruszkami i dressingiem
Pieczywo i masełko
Kolacja:
Kolacja I (serwowana na półmiskach)
Pieczone udko z kaczki podane na kapuście modrej i kluseczkami śląskimi
Roladka drobiowa ze szpinakiem
Kolacja II
Szynka pieczona podana z sosem musztardowo – miodowym (atrakcyjny serwis)
Kolacja III
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Marzy Ci się wesele w zimowym klimacie? Nie mogłeś trafić lepiej! Sala weselna „Biała Perła” organizuje wesela przez cały rok!
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z dostępnymi terminami i umówienia się na spotkanie w celu poznania szczegółów rezerwacji.
Tel.: 500 039 893
Email: biuro@biala-perla.com.pl